Via deze weg moeten wij u tot onze grote spijt informeren dat de onderwijsactiviteiten van HOVO Alkmaar binnenkort stopgezet zullen worden. Zoals eerder aangegeven in o.a. onze nieuwsbrieven was het voor de continuïteit van onze organisatie noodzakelijk om meer deelnemers te verwelkomen in onze groepen. Wij hoopten dit o.a. te bewerkstelligen door bijvoorbeeld ook HOVO-cursussen aan te bieden in Haarlem.

Ondanks onze inzet en het enthousiasme van deelnemers en docenten, is het niet gelukt om de deelnemersaantallen dusdanig te laten stijgen dat HOVO Alkmaar rendabel werd. Deze trend lijkt te zijn ingezet sinds coronatijd en het blijkt moeilijk om het tij te keren.

Alle lopende HOVO-cursussen zullen wij op de gebruikelijke manier afronden. Er zal geen nieuw cursusaanbod geprogrammeerd worden. Heeft u vragen, neemt u dan vooral contact met ons op via T: 088-4663030 of E: hovo.alkmaar@inholland.nl. Mocht u de HOVO-cursussen missen, kijkt u dan op de website van HOVO Nederland, daar vindt u de verwijzing naar de HOVO-aanbieders in Nederland.

Wij vinden het ontzettend jammer u niet anders te kunnen berichten en danken u hartelijk voor uw vertrouwen in HOVO Alkmaar (sommigen van u al vele jaren!).

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van HOVO Alkmaar, zoals nieuwe cursussen en inspirerende lezingen en excursies? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. HOVO Alkmaar behandelt uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en verstrekt deze niet aan derden.