HOVO Alkmaar
  • Hoger Onderwijs Voor Ouderen (HOVO) Alkmaar: cursussen voor 50-plussers
  • Hoger Onderwijs Voor Ouderen (HOVO) Alkmaar: cursussen voor 50-plussers
Meld u aan voor de
HOVO Alkmaar nieuwsbrief!


E-mailadres

Afmelden

Hogeschool Inholland Alkmaar wordt gerenoveerd. Neemt u alvast een kijkje op 14 juli!

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de renovatie van Hogeschool Inholland Alkmaar. Straks volgt u uw HOVO-cursus in een duurzaam nieuw ingericht schoolgebouw dat aansluit bij de ambities van de hogeschool. Zoals het er nu naar uitziet neemt men in de zomer van 2017 intrek in het nieuw ingerichte schoolgebouw.


Ontwerp door BRTArchitecten
De renovatie van het A-gebouw van Inholland Alkmaar startte 10 februari 2016. Het Alkmaarse bureau BRTArchitecten verzorgde het renovatieontwerp. Hetzelfde bureau tekende midden jaren negentig voor het ontwerp van het A-gebouw van Inholland Alkmaar.Het stadspark is de drager van het ontwerp en inspireerde de basiskleuren van de hogeschool. De architecten gebruiken veel (levend) groen en hout en alles is heel licht en open. Elk domein krijgt een eigen set accentkleuren.

Gratis bezichtiging vernieuwde locatie Inholland Alkmaar op 14 juli 2017. Meld u nu aan!
HOVO Alkmaar organiseert voor haar relaties op vrijdagmiddag 14 juli 2017 een gezellige en informatieve bijeenkomst in het nieuwe pand.


Tijdens deze middag geeft om 14.00 uur de architect een introductie van ong. 45 minuten op het ontwerp en lijkt het ons leuk als u aansluitend kennis kan maken met diverse docenten die een HOVO-cursus zullen verzorgen in najaar 2017.


Lijkt het u leuk om hier ook bij aanwezig te zijn, zodat u alvast kunt zien waar u in het najaar uw HOVO-cursus zult volgen? Meld u dan nu aan!

Ja, ik meld mij graag aan voor de gratis bezichtiging op 14 juli! 

© 2010-2018 HOVO Alkmaar | Disclaimer | 088 - 466 3030 | hovo.alkmaar@inholland.nl